Digital videoskiltning

AntenneMesteren kan hjælpe dig med at køre reklame eller vigtig information på dine skærme. Vi har erfaring med plejehjem, barer, caféer & restauranter. Vi har forskellige løsninger, så vi finder noget der passer dig bedst. Du kan selv stå for at opdatere indholdet på skærmene eller lade os stå for det.

Eksempler på vores opgaver

På Carl’s Pub distribuerer vi en infokanal med events og tilbud, som kører i løbet af dagen. Carl’s Pub benytter et eksternt bureau, som sender materiale til os, som vi sørger for vises i de rigtige tidsrum på deres kanal.

Plejehjemmet Bavne Ager ønsker selv at opdatere deres indhold i forhold til ugens menu, fødselsdage og events. Derfor har vi lavet en løsning, hvor deres medarbejdere nemt og brugervenligt kan sørge for, at indholdet er tidssvarende og relevant. Vi distribuerer gennem vores anlæg infoskærmen både til TV i fællesrum samt som en del af TV pakken til alle beboere.

Hvordan gør vi rent praktisk?

Vi kommer på besøg

Vi kommer på besøg

I viser os, hvor I kunne tænke jer skærmindhold, og vi starter en dialog om jeres muligheder.

Vi sender et tilbud

Vi sender et tilbud

Vi lytter til jeres behov og finder den bedste løsning til jer. Vi fremsender et tilbud.

Vi leverer signalet

Vi leverer signalet

Vi monterer den løsning, vi er blevet enig om og laver en gennemgang med jer, så I ved, hvordan det fungerer.

Indhold oopdateres

Indhold opdateres

I kan vælge om I selv vil sørge for at holde jeres information relevant, eller om I ønsker vores hjælp til at opdatere skærmene.

Har du brug for digital videoskiltning?

Vi glæder os til at samarbejde. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe. Vi sidder altid klar, og vi ser frem til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha