Parabol nedtagning

Hos AntenneMesteren kan vi som eksperter og autoriserede montører hjælpe dig, hvis du skal have taget din parabol ned. Vi kører ud til dig, der befinder sig i Rågeleje, Hornbæk, Tisvildeleje, Smidstrup og Vejby. Vores montører er professionelle, høflige og effektive, så vi kan helt sikkert hjælpe jer.

Undgå problemer med en autoriseret montør

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få taget din parabol ned. Uanset grunden hjælper vi dig med opgaven. Der kan opstå flere problemer, når I skal have fjernet parabolen. Derfor anbefaler vi altid, at I vælger en professionel til at hjælpe med opgaven. Lad vores teknikere håndtere opgaven. På den måde kan I være helt trygge ved, at vi finder en sikker og nem løsning. Efter nedtagningen tager vi parabolen med os, så du ikke skal tænke på afskaffelsen af den.

Når man skal foretage en nedtagning af parabolen, kan man løbe ind i en række problemer. Der opstår eksempelvis huller i taget efter nedtagningen, som skal repareres. Disse huller skal man være særlig opmærksomme på for at undgå utæthed i taget. For at løse problemet fylder vi hullerne ud, selv de mindste af slagsen. Hvis du vælger AntenneMesteren til at klare opgaven, kan du være helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt og korrekt. Alle vores teknikere er nemlig autoriserede montører, der står klar til at hjælpe dig i Rågeleje, Hornbæk, Tisvildeleje og omegnen.

TILBUD sommerhus

Om sommeren tager mange i sommerhus, og også her kan det være relevant for dig at få nedtaget en parabol. Det kan vi hjælpe med, og så endda til en endnu bedre pris. Vi har nemlig lige nu et særligt tilbud til dig, som ejer en parabol, der skal nedtages. I tilbuddet får du:

  • Standard nedtagning fra kr. 999,-
  • 2.m Mast 1 antenne på skorsten max 3.m højde
  • Bortkørsel af gammel antenne kr. 280,-

Skal du bruge hjælp til parabolen?

Brænder du inde med spørgsmål, skal du ikke være bleg for at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores høflige og professionelle montører står altid klar til at servicere dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha