Parabol opsætning

Skal du have opsat en ny parabol?

Du kan frit opsætte en parabol på din grund. Det kræver ikke speciel tilladelse fra kommunen. Parabolen kan places på dit tag, husmuren eller på en mast et sted i haven – bare så længe der er frit udsyn mod sydhimlen.

TV via parabolantenne er især populært i yderområder og sommerhusområder, hvor der ikke er kabel-tv eller godt antenne signal. Med en parabol er det muligt at få god billedkvalitet overalt.

Værd at vide, inden du går i gang

Før du planlægger at se TV via parabol og fx bestiller Allente, der kræver en parabol, er det vigtigt at du har undersøgt om det er tilladt at opsætte parabol, der hvor du bor. Hvis du har en altan der er sydvendt kan parabolen evt. placeres der. Det er også muligt at bestille en mere diskret parabol, en såkaldt flatdish, hvis du har en god placering til den.

Det kan også være at der I jeres forening er mulighed for at sætte en parabol på taget, som alle i ejendommen kan benytte sig af. Læs mere om fællesantenne her

Parabol opsætning med Allente

Her kan du se hvordan en installation af parabol og Allente foregår når vores montør kommer ud til dig.

Hvis du har bestilt Allente, ringer vores montør dig op for at aftale tidspunkt for installation. Find Allente priserne ved at følge linket herunder.

Se priser

Parabol FAQ - Find dine svar her

Skal du bruge hjælp til parabolen?

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder altid klar, og vi glæder os til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha