Opsætning af antenne

Vi kan hjælpe dig, både med levering og og opsætning af antenne.

Hvis du har en gammel antenne kan du med fordel skifte den til en ny. Der er fordi frekvensbåndet, hvorfra vi modtager tv signalet, er lavet om for et gøre plads til mobilt bredbånd.

Ved at udskifte din gamle antenne undgår du dermed støj fra mobilt bredbånd. Især 4G/5G-netværket kan have betydning på dit tv signal, da det sender på frekvenser, som tidligere har været reserveret til tv.

Hvordan skal vi hjælpe dig, med din antenne?

Montering af tagantenne

Digital stueantenne

Reparation af signal

Nedtagning af antenne

Har du flimmer på skærmen eller udfald i dit tv signal?

Der kan være flere ting i vejen

  1. Dit antenne signal kan være svagt og skal forstærkes. Det signal du modtager kan være godt nok, men bare ikke stærkt nok. I dette tilfælde kan en antenneforstærker være en god løsning.
  2. Dit antennesignal modtager støj fra andre signaler, som fx mobiltelefoner, trådløse netværk og babyalarmer. I dette tilfælde vil en antenneforstærker ikke fikse problemet. Den vil i stedet forstærke den støj du har på signalet og i realiteten gøre problemet værre.

Vi kan løse dette for dig og finde ud af, hvad der er årsagen til det dårlige signal, med vores måleudstyr.

Andre årsager til dårligt tv signal

Hvis man ikke har en HF-tæt fordeling vil man få problemer med tv signalet, hvis en mobiltelefon eller et mobilt bredbånd er i nærheden. Det klarer vi nemt med de rigtige stik, kabler og fordelere.

Vi bruger Triax antenner. Det gør vi fordi de er produceret til at kunne modstå de hårde vejrforhold ved kyster og i områder der er udsat for megen vind eller sol, som vi har i Danmark. Triax anvender kvalitets materialer og tester deres antenner grundigt.

Antenne TV FAQ - Find dine svar her

Skal du bruge hjælp til antenner?

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder altid klar, og vi glæder os til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha