Den fleksible TV løsning via antenne og streaming

Norlys / Boxer TV leverer terristisk TV signal, som du kan fange med den traditionelle TV-antenne placeret fx på tage, loftet eller gavlen. Med et Norlys abonnement bruger du et TV-kort til at afkode de låste kanaler.

Vi har Boxer TV modtagere på lager, eller vi kan evt. reparere din gamle tv boks

Har du flere TV i dit hjem?

Hvis du har brug for at se dine Norlys tv-kanaler på flere TV i dit hjem, skal du bruge et Norlys Extra Kort, som ganske enkelt er et ekstra kort med dine tv-kanaler.

Husk, du skal have en boks eller et Norlys TV-modul til hvert kort. Du kan købe op til tre Norlys Extra Kort til din tv-pakke.

TV Kanaler fra Norlys

TV kanaler fra Norlys

Hvis du vil være sikker på at kunne se Norlys kanaler, skal du have DVB-T2-udstyr, som er indbygget i de fleste nyere tv. Se, hvilke tv-kanaler der kræver DVB-T2.

Mindstepriserne forudsætter tilmelding til automatisk kortbetaling. Ellers betales 9,75 kr. via Betalingsservice eller 35 kr. pr. faktura månedligt. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned. AntenneMesteren tager forbehold for prisændringer hos Norlys.

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at se Norlys?

  • En antenne til at modtage signalet. Du kan bruge både en tagantenne monteret uden på huset eller loftet, eller en lille indendørsantenne, alt efter hvor du bor.
  • Et TV som er Norlys godkendt.
  • Et Norlys TV-modul eller en boks til dit Norlys-kort.
  • Er Norlys-kort til hvert TV med de kanaler som er i dit abonnement.

Klar til Norlys?

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig og dit TV. Vi sidder altid klar, og vi glæder os til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha