Events med storskærm

- Vi klarer signalet

AntenneMesteren er en pålidelig samarbejdspartner, der kan sørge for billederne til jeres storskærmsarrangement både indendørs og udendørs. Vi har leveret signal via parabol til alt fra Tour de France samt EM og VM i fodbold til kinesisk nytår. Visning med parabol giver de bedste HD billeder og det mest pålidelige signal.

Eksempler på vores opgaver

AntenneMesteren har stået for signalet til mange forskellige sportsarrangementer. Vi hjalp den spanske ambassade med et indedørs El Clásico gala-event, og vi havde en dejlig travl sommer til EM i fodbold 2021. Der sørgede vi for store arrangementer på Bakken, Søborg Stadion, Kultorvet i København, Rundforbi Stadion og Rebæk Søpark samt events hos Bonnier, La Boucherie Bar og Loop Fitness.

Vi har meget tilfredse kunder. Og glæder os til at hjælpe med dit næste storskærmsevent.

Hvordan gør vi rent praktisk?

Vi kommer på besøg

I fortæller, hvordan I forventer, at jeres event skal forløbe sig. Hvor publikum, skærm, lyd m.m. skal placeres.

Vi sender et tilbud

Vi lytter til jeres behov og finder den bedste løsning til jer. Vi fremsender et tilbud.

Vi leverer signalet

Vores montør leverer signalet klar til tilslutning som aftalt - ofte via HDMI - og vi står klar med support indtil udsendelsen er slut.

Skal du holde et event med storskærm?

Vi glæder os til at samarbejde på dit arrangement. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe. Vi sidder altid klar, og vi ser frem til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha