Digital dørspion - se hvem der står uden for din dør

Vil du gerne kunne se, hvem der ringer på, inden du åbner døren, så kan en digital dørspion hjælpe dig. Med den har du mulighed for at se, hvem som står på den anden siden af døren og alt efter hvilket system du vælger, om billedet skal komme frem på et display, der hvor du vil have det fx ved stolen, ved din dør, på din smartphone eller på dit TV. Vi forhandler dørspionen fra BastaSikring.dk

Hvorfor er en digital dørspion en god ide?

Hvis du er ældre og lever i et område med lidt flere dørsælgere og tricktyve, end du bryder dig om, så er der nu en teknisk mulighed for at lege ‘ingen hjemme’. Det er ofte ældre personer, der bliver udsat for tricktyveri.

Bestil en digital dørspion

Hvordan virker det?

BastaSikrings digitale dørspion passer perfekt til både villa og lejlighed. Ved at udskifte din gamle analog dørspion, med en digital dørspion, gør du din hverdag tryg for hele familien. De mange funktioner, kan være med til at gøre dit hjem mere sikkert.

Funktioner:

  • Den medfølgende skærm kan placeres hvor du vil
  • Kan tilkobles smartphone eller TV
  • Lås-op – åben porte, døre og garager
  • Lyd – snak med personen der ringer på

Priser fra 2.495,-

Alle bestillinger inkluderer fuld installation.

Besøg BastaSikring.dk

Skal du bruge en dørspion?

Vi har forskellige løsninger alt efter hvad du har brug for. Vi anbefaler derfor at du ringer og snakker med os, så kan vi bedre vejlede dig om den rette løsning.

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha