EKSPERTER I ANTENNER, PARABOLER, WIFI OG FIBER

- MERE END 40 ÅRS ERFARING

Private

Erhverv

Det offentlige

Vi klarer alle slags opgaver.

Få styr på det hele!

Alt i Tv og internet

AntenneMesteren kommer hele vejen rundt om dit fjernsyn. Vi har alt i streaming, parabol- og antenne-TV, og vi sørger for både alt det tekniske og det praktiske. Klik nedenfor for at læse, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores service

AntenneMesteren kan hjælpe med mange forskellige opgaver!

Ring eller skriv til os – også hvis du savner hjælp til andet, end det vi har nævnt her på siden. Driller PC’en eller taler dine apps forbi hinanden? Vi rådgiver  om alt inden for elektronik, og det er gratis at spørge!

hCaptcha

Hvad får du hos AntenneMesteren?

Gode priser

GODE PRISER

Vi kan altid give dig et godt tilbud! Ring til os eller kom forbi vores showroom og hør nærmere.

Eksperter

EKSPERTER

Vi har mere end 30 års erfaring med TV-kanaler og kan hjælpe med alt, der vedrører paraboler, antenner og streaming.

God service

GOD SERVICE

Er du træt af at skulle stå standby fra kl. 9-16, når der kommer teknikere? Vi aftaler et kortere tidsrum, f.eks. kl. 9-11 eller kl. 12-14. Det er mest fair for dig.​

garanti

GARANTI

Vi følger opgaverne til dørs og går først, når du er tilfreds. Vi vægter nemlig godt håndværk meget højt og samler på glade og tilfredse kunder.

Løsninger til erhverv

AntenneMesteren hjælper også barer og restauranter med at få TV-kanaler og reklame på deres skærme. Vi klarer konferenceudstyr til mødelokaler, og vi hjælper også plejehjem med at få TV-kanaler og internet til beboerne.

Er du i gang med et nyt spændende projekt? Så er vi klar til at sparre og rådgive!

Læs mere

AntenneMesteren har de bedste kunder!

Nedtagning af antenne:

Efter overgang til fiber - for mange år siden - var det på tide at få nedtaget de gamle antenner og parabol. Arbejdet blev udført til UG af en yderst høflig og servicemindet medarbejder.
Kan klart anbefales.

Trustpilot

Torben

Lynge

Anbefales ubetinget:

Jeg fik opdateret mit trådløse netværk. Det var en stor succes. meget professionel og reel rådgivning. Jeg blev ikke anbefalet noget, jeg ikke havde behov for. Arbejdet blev udført til perfektion og den udsendte medarbejder var et meget behageligt selskab oveni. Alt i alt er jeg 100% tilfreds.

Trustpilot

Peter

Frederiksberg

 Problemer med at få fjernsyn til at virke:

Efter at have haft 2 andre TV-montører hos os, uden at man kunne finde ud af vort problem ,kom Alex fra AntenneMesteren. Og tænk: han kunne få fjernsynet til at fungere. Vi er glade og taknemmelige.

Trustpilot

Maria

Virum

Venlig professionel behandling:

Rigtigt søde og venlige folk. Hurtigt tilbud klaret over telefonen. De kom som aftalt, hvor de lavede det de skulle indenfor det aftalte prisspænd.
Faktura med mail dagen efter. Sådan.

Trustpilot

Jesper

Nivå

De største roser herfra:

Nedtagning af gamle antenner og fjernelse af gamle antennekabler. Alt udført til perfektion og på rekordtid. Tusind tak til Mikkel for gode forklaringer og tilgangen til jobbet.
Kan kun anbefale.

Trustpilot

Camilla

Birkerød

God oplevelse:

Havde besøg af Kim fra Antennemesteren, da vi havde nogle problemer med at tage de tyske kanaler efter at vi havde købt nyt TV. Umiddelbart manglede der tilslutningsmuligheder i det nye TV, men Kim havde nogle kreative løsninger, så nu fungerer det hele. Tak for hurtig udrykning og godt arbejde.

Trustpilot

Ole

Gentofte

Opkobling og indstilling af TV:

Jeg havde brug for hjælp til opkobling og indstilling af mit ny-indkøbte TV. Den unge mand fra Antennemesteren var meget kyndig og effektiv og desuden venlig og god til at forklare funktionerne. Han kom til den aftalte tid, så alt i alt er jeg særdeles tilfreds med den service, jeg har fået.

Trustpilot

Mona

Espergærde

Meget tilfreds:

Jeg skulle have færdiggjort en mislykket wifi installation, og sendte bud efter Antennemesteren i Virum. De sendte Alexander som er venlig, kompetent og hurtig. Arbejdet blev gjort færdigt inden for budget og med et meget tilfredsstillende resultat. De reagerede hurtigt på mine spørgsmål og gik lige den ekstra mil for yde en god service. De varmeste anbefalinger herfra.

Trustpilot

Jakob

Virum

Vi kommer hele vejen rundt

AntenneMesteren er mere end "bare" antenner! Vores folk har nørdet elektronik i mange år, og vi kan rådgive om langt det meste.

  • Hvilken TV-pakke kan streames?
  • Hvordan overvåger jeg aktivitet ved min hoveddør?
  • Hvilken smartbelysning er bedst for mig?

Spørg din montør – han kender svaret! Denne service kalder vi "Alt Under Ét Tag".

Alt under et tag

AntenneMesteren

Eksperter, nørder og autoriserede montører af Allente og Norlys.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning! Med udgangspunkt i dine ønsker til kanaler, og hvad der nu er muligt på din adresse, finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Ønsker du blot at se gratis kanaler fra andre lande, findes der også løsninger til dette. Vi har erfaring med at installere paraboler i højden 40 cm. til 3 meter, som kan modtage TV-kanaler fra mange steder i verden.

Vi hjælper dig med at skræddersy netop din løsning!

Følg med

Hos AntenneMesteren sørger vi for at have fingeren på pulsen! På den måde har vi altid viden og overskud til at rådgive vores kunder om alt det, der rører sig indenfor TV og teknik.

Følg os på Facebook for at få nyheder og seneste information!

Besøg os!

Vi sidder altid klar med rådgivning - og et par skarpe tilbud.

Har du brug for vores ekspertise?

Kontakt AntenneMesteren i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder altid klar, og vi glæder os til at høre fra dig!

Ring nu på 4248 8000

hCaptcha