fbpx
Parabol

Parabol TV

Sådan får du tv via parabolantenne
Få råd og vejledning til parabol TV

Få råd og vejledning når du bestiller Canal Digital

Vi er autoriserede montører og forhandler af Canal Digital. Priserne er de samme hos os som hos Canal Digital, men vi kan yderligere vejlede dig om fx placering af parabolen og installationen i hjemmet.

Hvilke kanaler kan du se med Canal Digital?

Canal Digital er Danmarks eneste TV udbyder med egne satelitter og de dækker hele Danmark med den bedste billedkvalitet.

Canal Digital har to TV pakker, Local og Family med mange kanaler i HD kvalitet. Med Local pakken får du alle de populære danske kanaler og med Family pakken får du yderligere en masse film og serier med, for hele familien. Canal Digital har yderligere en attraktiv sommerhus TV pakke, hvor du kun betaler for sommerhalvåret.

Se kanalliste og bestil Canal Digital herunder

Canal Digital

Vælg mellem Local og Family TV pakken

TV pakken Family er en fuldpakke med et bredt udvalg til hele familien. Local TV pakken er en mellempakke med de mest populære danske tv-kanaler.

Canal Digital sommerhus

Betal kun for sommerhalvåret

Med en sommerhus tv-pakken fra Canal Digital får du TV i 12 måneder, men betaler kun for 6 måneder. Vælg mellem Local eller Family TV pakken.

Sådan foregår en parabol installation

Her kan du se hvordan en installation af parabol og Canal Digital foregår – det er i øvrigt vores montør Alan i videoen!

Bestil Canal Digital

Send en besked hvis du har spørgsmål. Hvis du gerne bestille Canal Digital ringer dig op, klarer bestillingen for dig og finder en tid med det samme til installationen.

* Skal udfyldes

Dit navn *

Din e-mail *

Dit telefonnummer

Din besked

Har du nogen spørgsmål?

Få svar her eller send os en mail via kontaktformularen her på siden.

Hvorfor vælge TV via parabol?

TV via parabol er især populært i yderområder, hvor der ofte ikke er kabel-tv eller godt bredbånd. Med en parabol er det muligt at få den bedste billedkvalitet og udbyderne af parabol tv har typisk et godt udvalg af kanaler.

Fordelen ved en parabol er at den kan bruges til at se TV fra andre lande, herunder en masse gratis tyske kanaler som fx ARD og ZDF i HD udgaver.

De to største udbydere af parabol TV i Danmark er Canal Digital og Viasat. Canal Digital og Viasats TV pakker ligner på mange måder hinanden, men der enkelte kanaler som hver enkelt specifikt har rettighed til.