fbpx

Antenne

Antenne TV

Sådan ser du tv via antenne
Få råd og vejledning til antenne TV

Hvad kan du se med en TV antenne?

Med en almindelig antenne kan du se alle DRs 6 kanaler, som du betaler for gennem din medielicens. Hvis du gerne vil have flere TV kanaler har du mulighed for at se TV via Boxer.

Få råd og vejledning til Boxer

Boxer er digitalt antenne TV, som du modtager med din almindelige TV antenne. Vi er autoriserede montører og forhandler af Boxer. Priserne er de samme hos os som hos Boxer, men vi kan yderligere vejlede dig om fx antenneforhold i dit område, hvor stor en antenne du har brug for og om du har brug for en antenneforstærker.

Hvilke kanaler kan du se med Boxer?

Boxer TV sendes kodet og der kræves derfor abonnement for at modtage deres kanaler. Du kan frit vælge de kanaler du vil se og kan hver måned nemt skifte mellem de kanaler du har i din TV pakke med Boxer Flex8. Udover DRs kanaler, kan du vælge mellem 29 andre kanaler, som alle TV2 kanalerne, EuroSport og Discovery.

Som Boxer kunde får du også fri afgang til Boxer play, så du kan se dit abonnement på både computer, tablet og smartphone, ligemeget om du er hjemme, ude i haven eller på farten. Ud over TV kanalerne i dit abonnement, kan du med Boxer play også se 8 nabolandskanaler: ZDF, ARD, NDR, SVT1, SVT2, TV4 Sverige, NRK1 og TV 2 Norge (gælder ikke Boxer TV 2-kort).

Se kanalliste, priser og bestil Boxer herunder

Boxer TV

Vælg de kanaler du gerne vil se

Hos Boxer får du fuld fleksibilitet og frit valg af  TV kanaler – du bestemmer selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler, du vil have.

Boxer TV sommerhus

Billig TV pakke til sommerhuset, båden eller campingvognen

Boxer passer perfekt til sommerhuset. Med Boxer Flex og Boxer Flex8 kan du selv vælge de kanaler du vil se.

Bestil Boxer

Send en besked hvis du har spørgsmål. Hvis du gerne bestille Boxer ringer vi dig op, klarer bestillingen for dig og finder en tid med det samme til installationen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Har du nogen spørgsmål?

Få svar her eller send os en mail via kontaktformularen her på siden.

Antenne TV eller parabol TV?

I forhold til en parabolløsning vil du typisk få en mere billig og fleksibel TV pakke med antenne TV, som fx Boxer, men dog ikke så mange kanaler at vælge imellem.

Hvad betyder der for mig, at antennesignalet er blevet digitalt?

Med en antenne kan du modtage digitale TV signaler fra TV-masterne, hvilket gør det muligt at se en række TV kanaler. Efter sendenettet blev digitaliseret, er det nødvendigt at have en digital tuner, enten indbygget i dit TV eller en separat digitalboks.