Antenne TV

AntenneMesteren er eksperter i antenner. Derfor kan vi hjælpe og rådgive dig om hvad der er smartest for dig. Her kan du læse om modtagelse af TV signal via en UHF antenne.

Skal du bruge hjælp til installation af ny antenne – eller nedtagning af en antenne – så følg linket herunder og læs mere.

Antenne TV FAQ - Find dine svar her

Hvad kan du se med en TV antenne?

Med en almindelig antenne kan du se alle DRs kanaler, som du betaler for gennem din medielicens. Hvis du gerne vil have flere TV kanaler har du mulighed for at se TV via Norlys.

Få råd og vejledning til Norlys

Norlys er digitalt antenne TV, som du modtager med din almindelige TV antenne. Vi er autoriserede montører og forhandler af Norlys. Priserne er de samme hos os som hos Norlys, men vi kan yderligere vejlede dig om fx antenneforhold i dit område, hvor stor en antenne du har brug for, og om du har brug for en antenneforstærker.

Hvilke kanaler kan du se med Norlys?

Norlys TV sendes kodet og der kræves derfor abonnement for at modtage deres kanaler. Du kan frit vælge de kanaler du vil se og kan hver måned nemt skifte mellem de kanaler du har i din TV pakke med Norlys Vælg 8. Udover DRs kanaler, kan du vælge mellem 30+ andre kanaler, som alle TV2 kanalerne, EuroSport og Discovery.

Som Norlys kunde får du også fri afgang til Norlys play, så du kan se dit abonnement på både computer, tablet og smartphone, ligemeget om du er hjemme, ude i haven eller på farten. Ud over TV kanalerne i dit abonnement, kan du med Norlys play også se 8 nabolandskanaler: ZDF, ARD, NDR, SVT1, SVT2, TV4 Sverige, NRK1 og TV 2 Norge (gælder ikke Norlys TV 2-kort).

Se kanalliste, priser og bestil Norlys her.

Antenne TV eller parabol TV?

I forhold til en parabolløsning vil du typisk få en mere billig og fleksibel TV pakke med antenne TV, som fx Norlys, men dog ikke så mange kanaler at vælge imellem.

Hvad betyder der for mig, at antennesignalet er blevet digitalt?

Med en antenne kan du modtage digitale TV signaler fra TV-masterne, hvilket gør det muligt at se en række TV kanaler. Efter sendenettet blev digitaliseret, er det nødvendigt at have en digital tuner, enten indbygget i dit TV eller en separat digitalboks. Tommelfingerreglen siger, at hvis dit TV er fra 2015 og senere, så bør der være en digital DVB-T2 tuner indbygget. Men nogle modeller er set uden.

Skal du bruge hjælp til antenner?

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder altid klar, og vi glæder os til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000