fbpx
tv pakker

TV pakker

Bestil den TV pakke der passer til dit behov
Har du brug for en TV pakke med mindre kanaler?

Vælg TV pakke

Fra 429 Kr./md. – Løbende Abonnement

fra 429 kr./md. – løbende abonnement

Fra 109 Kr./md. - Løbende Abonnement

fra 109 kr./md. – løbende abonnement

Betal Kun For Installation Og Evt. TV Boks

Betal kun for installation og evt. TV boks

Bedste TV pakker

Bestil TV pakker fra Allente og Boxer. Vi kan tilbyde dig mange forskellige TV pakker – også i HD-kvalitet. Alle med abonnement.

Til dig der vil se Gratis TV har vi sammensat to TV pakker. Den ene med de Gratis danske TV kanaler du får med din medielicens og den anden med både danske og tyske Gratis kanaler. Alle uden abonnement.

Hvis du har specifikke ønsker til kanaler eller programmer du gerne vil se, så er det nemmeste at ringe og snakke med os. Vi kan vejlede dig om hvilken TV pakke der passer til dit behov eller skræddersy en løsning til dig.

Har du spørgsmål til vores TV pakker?

* Skal udfyldes

Dit navn *

Din e-mail *

Dit telefonnummer

Emne

Din besked

Har du nogen spørgsmål?

Få svar her eller send os en mail via kontaktformularen her på siden.

Hvad er en TV pakke?

En TV pakke er en pakke af TV kanaler, som den enkelte TV udbyder sammensætter. Hver udbyder tilbyder forskellige TV pakker, der gør det muligt for dig at vælge den, som passer bedst til dit behov.

De forskellige udbydere har forskellige rettigheder til kanalerne, så der er kan være stor forskel på kanaludvalg.

Det er vigtigt at huske, at DR’s kanaler ikke er betalingskanaler, men derimod finansieret gennem den medielicens, du som forbruger betaler til staten. Det betyder, at du kan se DR’s kanaler uden køb af en TV pakke.

Hvad er forskellen på TV pakker og streaming TV?

Streaming TV er de seneste år blevet et stærk konkurrent til en traditionel TV pakke. Det er blevet normalt at få en mindre TV pakke for i stedet at tegne abonnement på en eller flere streaming-tjenester.

Med streaming undgår du at betale for en masse overflødig TV og det er meget mere brugerorienteret end de normale TV pakker. Du kan som bruger selv bestemme, hvad du vil se samt, hvor og hvornår du vil se bestemt indhold.

Det eneste streaming kræver er en god internetforbindelse og et abonnement til en af de mange udbydere på markedet. Streaming-tjenesterne meget tilgængelige, da de fungerer på mange forskellige platforme som fx – computer, tablet, smartphone og SmartTV. Du kan dermed tage din underholdning med, når du er på farten.

Boxer digitalt antenne TV

Er der problemer med antennesignalet i hjemmet eller sommerhuset, så kommer vi gerne og får det fixet.