Nu er det officielt: Alle YouSees kunder vil den 1. januar ikke længere kunne se Discovery Networks’ 11 tv-kanaler i deres tv-pakker.

Sort skærm på populære kanaler
Efter flere ugers forhandling og offentligt mundhuggeri slår YouSee nu fast, at der ikke kan indgås en aftale med Discovery Networks om at beholde Discoverys populære kanaler hos YouSee. Dette betyder at YouSees kunder vil miste adgangen til at kunne se kanaler som Kanal 4, 5 & 6 samt Discovery og EuroSport 1 & 2 m.m.

Dette sker efter, at YouSee ikke længere vil tilbyde Discoverys kanaler i faste pakker, men i stedet som indhold i deres ‘bland selv’ pakker. YouSee begrunder beslutningen med, at de ikke vil finde sig i, at indhold der bliver set i mindre grad skal koste mere og mere. Dette har Discovery ikke villet acceptere, og parterne må gå fra forhandlingsbordet uden en aftale for fremtidens tv-indhold.

Holder kattelem åben for en ny aftale.

Direktøren for YouSee Jacob Mortensen fortæller B.T., at YouSee håber på at kunne møde Discovery på midten og få en aftale i hus, så deres kunder vil få kanaler tilbage. Han understreger dog, at parterne ikke kan nå til enighed inden ændringen træder i kraft den 1. januar.

Kilde: B.T. & Digitalt.tv