tv ophæng

TV ophæng / vægbeslag

Få vejledning til de bedste vægbeslag
Vægbeslag til TV i alle størrelser

Hvis du ønsker at hænge din fladskærm op på væggen, skal du bruge et ophæng til at montere fjernsynet på. Der findes mange forskellige modeller, der kan forskellige ting. Skal fladskærmen sidde tæt til væggen eller skal den også kunne drejes frem/tilbage eller op/ned.

De billigste TV ophæng er ikke altid gode nok

Der findes mange forskellige TV ophæng og vi har valgt, at føre de bedre af slagsen, efter at have prøvet mange forskellige ude hos vores kunder. Det der ofte sker når man vælger et billigere ophæng er, at beslaget ikke kan bære fjernsynet. Det er specielt vigtigt når man har brug for et såkaldt knæk-arm eller swing-arm beslag, hvor man ofte må vælge imellem om fjernsynet skal sidde skævt i lukket eller åben tilstand!

TV ophængHvor skal dit TV sidde på væggen

Skal dit TV sidde i soveværelset, i stuen eller i køkkenet? Det er vigtigt at købe et beslag der kan det som du har brug for. Hvis du skal bruge et beslag til soveværelset, skal dit tv som regel sidde højere oppe og i dette tilfælde skal beslaget kunne “vippe lidt” ned af, så du får en bedre vinkel fra sengen.

Få et vægbeslag der passer til dit TV

Det er vigtigt at få et vægbeslag der passer til dit TV så det kommer til at hænge sikkert og stabilt på væggen. Når du vælger et beslag, skal du først undersøge dit TV. Her er det vigtigt, at du kender TV’ets størrelse i tommer, samt har noteret hvilken VESA standard det bruger. VESA er afstanden mellem de 4 gevind til skruerne angivet i mm. og vægbeslag har for det meste angivet, hvilken VESA standard de understøtter.

Et eksempel på en almindelig VESA størrelse kan f.eks. være “100 x 100”, “400 x 200” eller “600 x 400”. Hullerne skal måles fra deres centrum og afstanden måles kun horisontalt og vertikalt ikke diagonalt.

Er du i tvivl om hvilket vægbeslag du skal vælge til dit tv, hjælper dig dig gerne. Kontakt os på 4248 8000.


Få vejledning – bestil vægbeslag – hent i butik

Her kan du se et udvalg af de vægbeslag du kan købe hos os. Vi anbefaler bl.a. mærker som B-Tech, Vogel’s og SMS.

B-Tech dobbelt arm vægbeslag med vippe og dreje funktion

Double Arm (VESA 100) Piano Black
Vægbeslag med drej

Maks vægt: 15 Kg.
Skærmstørrelse: Max. 23″

B-Tech dobbelt arm vægbeslag med vippe og dreje funktion

Double Arm (VESA 400) Piano Black
vægbeslag

Maks vægt: 40 Kg.
Skærmstørrelse: Max. 50″

B-Tech Flat Screen Wall Mount

VENTRY, Large Black

B-Tech tv ophængMaks vægt: 50 Kg.
Skærmstørrelse: Max. 55″

Har du brug for hjælp til TV montering?

VægbeslagHvis du ikke selv har lyst til at gå igang med montering af dit nye TV så kan vi kan hjælpe. Oven i det kan vi også hjælpe med bortskaffelse af dit gamle TV. Vores dygtige montør sørger for at din fladskærm hænger lige og sikkert, kablerne sidder pænt og at kanalerne du kan se er lagt ind. Vi går selvfølgelig ikke før det hele virker.

Bestil TV ophæng

Der findes mange forskellige vægbeslag. Hvilket beslag du har brug for afhænger af hvordan dit TV skal hænge. Vi anbefaler derfor at du ringer og snakker med os, så kan vi bedre vejlede dig om det rette beslag.

Ring: 4248 8000

Skal vi kontakte dig

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boxer digitalt antenne TV

Er der problemer med antennesignalet i hjemmet eller sommerhuset, så kommer vi gerne og får det fixet.