TV ophæng

Hvis du ønsker at hænge din fladskærm op på væggen, skal du bruge et ophæng til at montere fjernsynet på. Der findes mange forskellige modeller, der kan forskellige ting. Skal fladskærmen sidde tæt til væggen eller skal den også kunne drejes frem/tilbage eller op/ned.

Der findes mange forskellige TV ophæng. Vi har valgt at føre de bedste modeller efter at have prøvet mange forskellige ude hos vores kunder. Det der ofte sker, når man vælger et billigere ophæng er, at beslaget ikke kan bære fjernsynet. Det er specielt vigtigt når man har brug for et såkaldt knæk-arm eller swing-arm beslag, hvor man ofte må vælge om fjernsynet skal sidde skævt i lukket eller åben tilstand! Det undgår man på kvalitetsbeslag.

De billigste TV ophæng er ikke altid gode nok

Få vejledning til de bedste vægbeslag

TV ophæng - Find dine svar her

Hvor skal dit TV sidde på væggen

Skal dit TV sidde i soveværelset, i stuen eller i køkkenet? Det er vigtigt at købe et beslag der kan det som du har brug for. Hvis du skal bruge et beslag til soveværelset, skal dit tv som regel sidde højere oppe og i dette tilfælde skal beslaget kunne “vippe lidt” ned af, så du får en bedre vinkel fra sengen.

Få et vægbeslag der passer til dit TV

Det er vigtigt at få et vægbeslag der passer til dit TV så det kommer til at hænge sikkert og stabilt på væggen. Når du vælger et beslag, skal du først undersøge dit TV. Her er det vigtigt, at du kender TV’ets størrelse i tommer, samt har noteret hvilken VESA standard det bruger. VESA er afstanden mellem de 4 gevind til skruerne angivet i mm. og vægbeslag har for det meste angivet, hvilken VESA standard de understøtter.

Et eksempel på en almindelig VESA størrelse kan f.eks. være “100 x 100”, “400 x 200” eller “600 x 400”. Hullerne skal måles fra deres centrum og afstanden måles kun horisontalt og vertikalt ikke diagonalt.

Er du i tvivl om hvilket vægbeslag du skal vælge til dit tv, hjælper dig dig gerne. Kontakt os på 4248 8000.

Skal du bruge hjælp til TV ophæng?

Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder altid klar, og vi glæder os til at høre fra dig.

Ring nu på 4248 8000