fbpx

Tyv stjal reporters telefon for øjnene af 20.000 mennesker

Hvis man har tænkt sig at begå tyveri, så skal man ikke gøre det i fuldt dagslys på en liveudsendelse.

Det havde en tyv i Egypten ikke tænkt over, da han tirsdag besluttede sig for at snuppe en tv-reporters telefon for rullende kamera.

Det oplyser det egyptiske medie Youm7, som sendte liveudsendelsen på deres Facebook-side.

20.000 mennesker så med

Med sin telefon i hånden sendte reporteren Mahmoud Ragheb en liveudsendelse i byen Shubra Al-Khaimah, hvor indbyggerne havde mærket et jordskælv, som havde ramt den græske ø Karpathos tirsdag morgen.

Rapporteringen sluttede brat, da en mand på en motorcykel susede forbi og tog Mahmoud Raghebs telefon.

Tyven flygtede fra stedet med en cigaret i munden, og hvad, han ikke vidste, var, at over 20.000 mennesker så med hjemme fra stuerne.

Ifølge den britiske avis The Guardian deltog mange mennesker i søgen efter tyven, efter videoen af hændelsen cirkulerede på sociale medier.

Han blev arresteret få timer senere i sit hjem og bragt til en politistation, hvor han tilstod forbrydelsen.

Fundet med hjælp fra “moderne teknologi”

Myndigheder fra det egyptiske indenrigsministerium sagde, at de havde benyttet “moderne teknologi” til at identificere tyven, oplyser Youm7.

Ifølge ministeriet er manden arbejdsløs, og han havde allerede solgt telefonen, da han blev arresteret.

På lidt over 24 timer var videoen af tyveriet blevet set mere end 6,2 millioner gange og havde fået omtrent 45.000 kommentarer, skriver The Guardian.

Flere seere gjorde grin med tyven. En af dem kommenterede, at han var ved at “dø af grin”, mens en anden satte spørgsmålstegn ved, hvorfor tyven så sig bag ryggen, når hele verden kiggede på.