fbpx
tv pakker

TV og bredbånd

TDC, Fullrate, Stofa, Waoo, Yousee
Se tv via bredbånd

Hvad kan du se?

Flere bredbånds-udbydere tilbyder tv gennem internet. Prisen er omkring 500 kroner om måneden for en stor pakke og med i købet får du så også en internet- og telefonforbindelse.

Med Bredbånds-tv kan du typisk få i små, større og store tv-pakker og indeholder følgende kanaler:

I den lille pakke er der TV2, DR1, DR2, DR3, DRK, Ramasjang og DR Ultra samt Folketingskanalen foruden oftest svenske SVT1, SVT2, TV4 og norske NRK1 samt tyske ARD, ZDF og NRD.

Den større pakke giver dig typisk også TV2’s kanaler News, Charlie og Zulu foruden TV3, Kanal 4 og 6’eren, Cartoon Network, TLC og Disney Channel.

De største pakker giver dig op til 72 danske og udenlandske kanaler med programmer på alverdens sprog og med specialindhold om sport, natur, kultur, historie og musik.

Hvordan?

For at se tv via en bredbånds-udbyder skal du have et tv-abonnement fra TDC, Fullrate, Stofa, Waoo eller Yousee. Du vil modtage en boks fra leverandøren, som skal forbindes med dit tv og internettet.

Internet forbindelse?

Hastighedskrav til bredbånds-tv svinger meget:

  • DR TV kræver op til 1 Mbit/s for at vise godt bredbånds-tv
  • Telia kræver op til 4 Mbit/s af båndbredden
  • Waoo skal bruge 3 Mbit/s for at give det bedste billede

Har du dårlig billedkvalitet med TV via bredbånd?

Vi anbefaler ikke at blande internet og TV-pakker. Vi har set mange eksempler på dårlig billedkvalitet og ringe internetforbindelse, som kun bringer frustration i hjemmet. Hvis flere personer i hjemmet bruger meget af den samme internetforbindelse samtidig, kan det få billedet til at hakke eller gå i stå.

Med parabol får du den bedste billedkvalitet

Hvis du vil have adgang til masser af TV kanaler, film og serier i den bedste billedkvalitet anbefaler vi Canal Digital – Læs mere om Canal Digital her

Vil du vide mere om TV via internettet?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boxer digitalt antenne TV

Er der problemer med antennesignalet i hjemmet eller sommerhuset, så kommer vi gerne og får det fixet.