fbpx

Internet TV / Net TV

Har du brug for hjælp til at få dit TV til at spille sammen med internettets mange muligheder, så kommer vi gerne og ordner det for dig.

tv pakker

Internet TV

Udnyt de mange muligheder for at se TV via dit internet!
Ring 4248 8000

Der findes forskellige muligheder for at se TV via internettet. Hvad du vælger afhænger både af din internetforbindelse og hvad det er du gerne vil se.

Vil du vide mere om TV via internettet?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Har du nogen spørgsmål?

Få svar her eller send os en mail via kontaktformularen her på siden.

Hvad er internet TV?

Internet TV betyder, at du bruger internettet til at streame dit TV. Med internet TV kan du se TV når du har lyst, for mange af de programmer du kan se ligger gemt og klar til at afspille.

Det er f.eks. muligt at se mange af DRs programmer når du har lyst gennem deres app. Du kan endda se det hele på dit TV med et Apple TV.

Hvorfor vælge internet TV?

Der kan være flere grunde til at vælge at se TV over internettet. Måske har du ikke en parabol eller en antenne, måske vil du gerne se de gratis kanaler der følger med medielicensen, Netflix eller HBO eller måske vil du gerne se lokale TV kanaler fra udlandet.

Tv-programmer kan med bredbånds-tv startes forfra, mens du ser det, eller du kan genspille et program fra dagen før.

Hvorfor er mit internet så langsomt?

Hvis flere personer i hjemmet bruger meget af den samme internetforbindelse samtidig, kan det få billedet til at hakke eller gå i stå.

Internetforbindelsen kan i princippet godt være meget langsom, når man streamer tv, men billedet bliver meget utydeligt og hakker undervejs i afspilningen.

Hvorfor er billedkvaliteten ikke særlig god på mit internet tv?

Kvaliteten af internet tv er begrænset til den dårligste kvalitet – eller dårligste båndbredde.

Hvorfor skal jeg lade være med at blande internet og tv pakker?

Vi anbefaler ikke at blande internet og TV-pakker. Vi har set mange eksempler på dårlig billedkvalitet og ringe internetforbindelse, som kun bringer frustration i hjemmet.

Vi anbefaler i stedet Canal Digital.

Hvad er IPTV?

IPTV betyder, at du får dine tv-programmer streamet via din internetforbindelse i stedet for at modtage dem som udsendte signaler gennem en antenne, parabol eller fiberoptisk kabel.

Hvad er VPN?

VPN står for Virtual Private Network og giver dig mulighed for at oprette en sikker forbindelse til et andet netværk via internettet. En VPN kan bruges til at få adgang til lands begrænsede hjemmesider og beskytte din aktivitet på nettet fra andre på et offentligt wi-fi.

Boxer digitalt antenne TV

Er der problemer med antennesignalet i hjemmet eller sommerhuset, så kommer vi gerne og får det fixet.