fbpx

tv pakker

Digital dørspion

Se hvem der står uden for din dør
Smart digital dørspion fra BastaSikring

Smart dørspion fra BastaSikring

Vil du gerne kunne se, hvem der ringer på, inden du åbner døren, så kan BastaSikrings digitale dørspion hjælpe dig. Med den har du mulighed for at se, hvem som står på den anden siden af døren og alt efter hvilket system du vælger, om billedet skal komme frem på et display, der hvor du vil have det fx ved stolen, ved din dør, på din smartphone eller på dit TV.

Ringklokke med indbygget kamera
Dørspionen består af to enheder forbundet med kabel. En ringeklokke med indbygget kamera og en skærm. Ringeklokken med kameraet monteres på ydersiden af døren

Skærm monteres på indenfor
Den anden enhed er skærmen, som er monteret et sted i dit hjem, der hvor du helt vil have den. Når dørklokken benyttes, tænder skærmen automatisk og du i stand til at se, hvem der står uden for, før døren åbnes.

Hvorfor er en digital dørspion en god ide?

Hvis du er ældre og lever i et område med lidt flere dørsælgere og tricktyve, end du bryder dig om, så er der nu en teknisk mulighed for at lege ‘ingen hjemme’.  Det er ofte ældre personer, der bliver udsat for tricktyveri. I 2015 blev 893 personer i Danmark udsat for tricktyveri i hjemmet og 783 af dem var begået mod personer over 70 år.

Se mere i videoen herunder:

Brug telefonen som dørspion

Systemet gør det muligt, via smartphone, at se og tale med folk, der ringer på døren. Det betyder at du kan have din mobil på dig og fra alle rum i din bolig kan du nemt se hvem der står uden for døren. Du kan også se hvem der ringer på selvom du slet ikke er hjemme.

Godt for dårligt gående og svagt hørende

Muligheden for at se og snakke med dem der ringer på er en stor hjælp for personer, der er dårligt gående eller har forringet hørelse. Den dårligt gående kan inden de begiver sig hen til døren se, om det er nogen de gerne vil åbne op for. Den svagt hørende kan få billedet op på sit TV så de nemt kan se, at der er nogen uden for døren, selvom de sidder og ser TV.

Bestil dørspion

Vi har forskellige løsninger alt efter hvad du har brug for. Vi anbefaler derfor at du ringer og snakker med os, så kan vi bedre vejlede dig om den rette løsning.

Ring: 4248 8000


Priser fra: 2.495 kr.
Alle bestillinger inkluderer fuld installation.

Skal vi kontakte dig?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boxer digitalt antenne TV

Er der problemer med antennesignalet i hjemmet eller sommerhuset, så kommer vi gerne og får det fixet.

Hvordan virker det?

BastaSikrings digitale dørspion passer perfekt til både villa og lejlighed. Ved at udskifte din gamle analog dørspion, med en digital dørspion, gør du din hverdag tryg for hele familien. De mange funktioner, kan være med til at gøre dit hjem mere sikkert.

Funktioner:

  • Den medfølgende skærm kan placeres hvor du vil
  • Kan tilkobles smartphone eller TV
  • Lås-op – åben porte, døre og garager
  • Lyd – snak med personen der ringer på

Dørspion

Bestil dørspion

Vi har forskellige løsninger alt efter hvad du har brug for. Vi anbefaler derfor at du ringer og snakker med os, så kan vi bedre vejlede dig om den rette løsning.


Priser fra: 2.495 kr.
Alle bestillinger inkluderer fuld installation.

Ring: 4248 8000